Tarieven

Gevelreiniging: kosten en tarieven

Geen verrassingen achteraf

Voordat onze gevelreinigers met de werkzaamheden beginnen in regio Noord-Holland, krijgt u zo goed mogelijk inzicht in de kosten en tarieven die wij hanteren. Zo komt u achteraf niet voor te staan.

Van tevoren doen we eerst onderzoek naar de staat van uw gevel of dak. Op het moment dat we op een betrouwbare en professionele manier de reiniging kunnen uitvoeren, ontvangt u van ons offerte. Na goedkeuring van de offerte kunnen we vaak snel een afspraak inplannen om de klus uit te voeren.

Hoe reinigen jullie?

Wij maken onderscheid in vier typen reinigingsmethodes:

  • Borstel reiniging
  • Hot Steam reiniging
  • Kokend heet water
  • Spons stalen

Geïnteresseerd?

Geef via de centrale zoveel mogelijk informatie over uw situatie en locatie door, zodat wij u een goede kostenindicatie en tijdsplanning kunnen geven. De eventuele voorrijkosten, uurtarief en aanrijdtijd worden zo veel mogelijk telefonisch met u besproken.

» Meer weten over gevelreiniging? Neem vandaag contact met ons op!

Kostenindicatie

Om een indicatie te geven van de kosten hebben wij onderstaande zaken zaken van u nodig. Zodra we dat weten, kunnen wij een passende offerte verzorgen. Bel ons daarom vrijblijvend en u heeft snel een indicatie.

  • Oppervlakte van het te reinigen object
  • De reinigingsmethode
  • Type bouwwerk

Offerte nodig?

De tarieven zijn meestal per vierkante meter en dit verschilt per reinigingstechniek. Dit varieert tussen de 7 euro en 45 euro per vierkante meter. Vraag vrijblijvend een offerte op door gratis te bellen met ons hoofdkantoor: 085-0640464.

Garantie

Wij leveren altijd garantie op onze werkzaamheden. Mocht het niet goed zijn uitgevoerd, dan komen we kosteloos terug om het te herstellen. Onze vakmensen gaan uiterst professioneel te werk en daardoor is de kans op beschadiging van uw gevel minimaal.

Heeft u aanvullende wensen?

Heeft u wensen die niet op deze site staan? Schroom dan niet om ons te vragen wat u precies zoekt. Neem vandaag contact met ons op om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij zijn werkzaam in heel Noord-Holland.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!